Våra tjänster

Vårt noggrant utvalda tjänsteutbud för din trygghet

Vi på Bilparken ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil och arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med ditt bilköp.

Vårt tjänsteutbud

Tjänster
Bilparken i Svedala
Finansiering
Trygghet med Bilparken Finans

Billån

Billån (eller avbetalning som det också kallas) är ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar till bilköp.

Lånet läggs vanligen upp som ett annuitetslån som betalas av enligt önskad löptid och med samma belopp varje månad (gäller vid oförändrad ränta). För privatpersoner gäller att minst 20% av bilens pris erläggs i handpenning, antingen som en kontantinsats eller genom en inbytesbil, allt enligt konsumentkreditlagens direktiv. Resterande belopp betalas av månadsvis.

Avbetalningen löper normalt mellan 12 - 84 månader vid ny bil och mellan 12 - 72 månader för begagnade bilar.
Du får kreditbesked direkt hos oss. Vi sköter även allt kring avbetalningskontraktet. Vid avbetalning ägs bilen av kredittagaren men finansbolaget har ett så kallat äganderättsförbehåll vilket innebär att bilen utgör säkerhet för lånet och inte kan säljas innan krediten är löst. Normalt krävs därför ingen annan säkerhet.


Fördelar
Tänk på att ett billån endast kan tecknas i samband med bilköpet, ej efteråt.


Serviceavtal

Service anpassad för dig.Varför drabbas av "plötsliga" servicekostnader när du kan få en fast servicepremie uppdelad per månad tillsammans med din finansiering.


Undvik plötsliga kostnader

Genom att teckna ett separat serviceavtal får du en överskådlig kostnadsbild över servicekostnaderna samt en smidig budgetering. Dessutom, med ett serviceavtal försäkrar du dig som förare om den trygghet och kontinuitet som krävs för att din bil skall fungera smidigt.


Vad ingår i ett serviceavtal?GARANTI

När du köper ett begagnat fordon hos oss på Bilparken i Svedala vill vi att du ska slippa obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi Vår Trygghetsgaranti. Garantin är en av de mest generösa på marknaden.

Att köpa begagnad bil kan vara ett äventyr, och vi vill ge våra kunder ett bekvämt, enkelt och tryggt bilköp. Visst låter det självklart men hos oss är det mer än bara ord. På Bilparken vill vi att du skall känna dig trygg med ditt bilköp och därför erbjuder vi dig en garanti som är en av de mest generösa på marknaden.

För att garantin ska gälla måste du serva din bil enligt serviceplanen hos oss eller på anvisad verkstad.

Bilparken i Svedala
Trygghetsgaranti
Trygghet med Svensk Bilgaranti
Friskrivning

FRISKRIVNING

Bilparken friskriver sig för eventuella fel i information om objekten under flikarna ” Begagnade bilar och Transportbilar” här på www.bilparken.se

Det åligger varje enskild kund att kontrollera så information i objektbeskrivningen överensstämmer med det aktuella försäljningsobjektet.

Bilparken kan inte ställas till svars för avsaknad av information eller felaktig information.